Facebook Reklam Stratejileri #1

 

Facebook teklif stratejilerin de pazarlama geçmişiniz yoksa ya da yeni kullanıcılar için çok kafa karıştırıcı olabiliyor. Bu teklif stratejilerini nasıl kullanacağınız konusunda bir fikriniz olmayabilir. Teklif stratejileri siz farkında olmadan reklam hesaplarınızda istediğiniz verimi elde etmenize engelliyor olabilir. Bu blog da ana teklif verme strateji olan ‘’En düşük maliyet ‘’ teklif stratejini paylaşacağız. Bu blog sayesinde, ‘’ En düşük maliyet’’ teklif stratejisini daha iyi anlayacak ve bunları kendi yararınıza kullanabileceksiniz.

 

En Düşük Maliyet (Varsayılan) nedir?

En Düşük Maliyet  teklif stratejisi, Facebook'taki tüm reklam hedefleri için varsayılan ayardır ve Facebook'ta herhangi bir reklam yayınlıyorsanız bunların En Düşük Maliyetle çalıştıklarını söyleyebiliriz.

 

En Düşük Maliyet nasıl çalışır?

En Düşük Maliyetli teklifi, maliyet ne olursa olsun bütçeniz için en fazla sonucu elde etmeyi amaçlar. En düşük maliyetli teklif stratejisi, Facebook'a optimizasyon etkinliği başına mümkün olan en düşük maliyeti (olası satışlar, satın almalar) elde etmek amacıyla teklif vermesini söyler ve aynı zamanda bütçenizin tamamını günün sonuna kadar kullanmayı hedefler.

 

En Düşük Maliyet artıları nelerdir?

- EBM olmadan en yüksek hacmi elde etmeyi amaçlar.

- Ayrılan bütçenizi gün içerisinde kullanmayı hedefler.

- Web Sitesi Trafiği, Erişim, Katılım, Video Görüntüleme hedefleri için Etkileşim ve Erişim ve Gösterim maliyetlerini en ucuza indirmeyi hedefler.

 

En Düşük Maliyet eksileri nelerdir?

  • Sonuç / İşlem Başına yüksek maliyetlendirme ile karşılaşabilirsiniz.

  • Uzun süreli kullanım için tavsiye edilmez. (Her reklam stratejisinde olduğu gibi bazı reklam stratejilerinde değişiklik yapılması önerilebilir.)

Şirket hedefinize uygun teklif stratejisini uzmandan destek alarak ilerleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için uzman ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.