Namogoo

E-ticaret sitenizde de kaybolan gelir fırsatlarını tespit etmek için yapay zekayı kullanıyor. Her Müşteri kategorisinin ihtiyaçlarını ve davranışlarını kapsamlı bir şekilde anlamak ve ardından onları kişiselleştirilmiş tekliflerle hedeflemek için makine öğrenimini kullanıyor.

Hotpot.ai

Hotpot.ai, hem tasarımcılara hem de hemen hemen tüm kullanıcılara bir yapay zeka araçları koleksiyonu sunuyor. Araç , hataları gideren, temel olarak eski fotoğrafınızı harika resimlere dönüştüren ve yepyeni görünmesini sağlayan bir "yapay zeka resim düzelticisine sahip".

Timely

Timely, gün boyunca yaptıklarınızı takip etmek için tasarlandı. Bu araç ile görevlerinizi otomatik olarak etiketleyeniliyor ve yapacağınız sınıflandırmalar sayesinde işlerinizi projeler halinde gruplandırabiliyorsunuz.

Soundraw

Yapay zekanın müzik endüstrisine olan etkisini anlattığımız yazıdan da hatırlayacağınız gibi SOUNDRAW, sizin için telifsiz müzik oluşturmak için yapay zekayı kullanan harika bir araç. SOUNDRAW ile müziğiniz için uzunluk, tempo, ruh hali, tür ve temayı seçebilir ve bir düğmeyi tıklayarak müzik oluşturabilirsiniz.

Adobe Enhance

Adobe Enhance, kullanıcıların ses kayıtlarının kalitesini yükseltmesine yardımcı olan bir Adobe Podcasts özelliği. Kullanıcıların arka plan gürültüsünü hızlı ve kolay bir şekilde ortadan kaldırmasına ve ses kalitesini artırmasına olanak tanıyan özelliklerle birlikte çalışıyor.

Neuraltext

Neuraltext, kullanıcıların kampanyaları için etkili bir metin oluşturmasına ve SEO amaçları için içeriği optimize etmesine olanak tanıyan yapay zeka destekli bir platform. Yapay zeka metin yazarlığı araçlarıyla, Facebook reklamları hazırlamak, slogan fikirleri oluşturmak veya blog gönderileri yazmak gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilecek 'den fazla şablon sunuyor.

Prisyne

Rakiplerinizin fiyatlandırma stratejileri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, yerli bir teknoloji firması olan ve rakiplerini de bünyesine dahil ederek büyüyen Prisync sizin için uygun olabilir.

Beautiful.ai

Beautiful.ai ile çarpıcı sunumlar oluşturmak mümkün. Bu bulut tabanlı yazılım, Minimum çabayla size profesyonel görünümlü sonuçlar vermek için yapay zekanın gücünü kullanıyor, Çeşitli özelleştirilebilir şablonlar, resimler ve grafikler arasından seçim yapabiliyor ve mesajınızı daha da net hale getirmek için çizelgeler, tablolar ve diğer veri görselleştirmeleri ekleyebiliyorsunuz.