Snapchat, cadılar bayramı kostümlerini doğrudan uygulama içinden sanal olarak denemenize ve satın almanıza izin veriyor. Yaptığı duyuruya göre, cadılar bayramı kostümlerini doğrudan uygulama içinde denemenize ve satın almanıza olanak tanıyan yeni bir AR deneyimini başlattı!

Snapchat kullanıcıları "Stranger Things", "Harry Potter" dizisi, "Squid Game", "Minecraft", "Ghostbusters" ve daha birçok popüler film ve tv karakterlerinin kostümlerini deneyip satın alabilecekler. Yeni AR deneyimi, kostüm şirketi DISGUISE ile ortaklaşa başlatıldı...

Snapchat'in cadılar bayramı kostümlerine göz atmak için; Uygulamanın arama kısmına "Gizli Kostümler" yazmanız yeterli olacaktır. Snapchat'in AR teknolojisi kostümü fotoğrafınıza uygulandıktan sonra fotoğrafı kaydedebilir veya arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Kostümü beğendiyseniz, doğrudan uygulama içinden satın alabilirsiniz.

Hatırlarsanız Amazon, Haziran ayında, müşterilerin cep telefonlarının kamerasını kullanarak bir çift yeni ayakkabının kendi üzerlerinde nasıl görüneceğini görselleştirmelerine olanak tanıyan "Ayakkabılar İçin Sanal Deneme" adlı bir özelliği kullanıma sunmuştu.

Meta'nın da AR ve AL için çok ciddi yatırımları devam ediyor.