Hep söyle düşünürüz bir şey yapmak için geç kaldım her şey yapıldı her şey bulundu ama bir bakarız ki  birileri yeni bir şeyler bulmuş ve başarı elde ediyor.

Bugünlerde en populer olan yazılım şirketleri 1976 ile 2009 yılları arasında kurulmuş ve dünyanın zirvesine çıkmıştır. UBER 2009TESLA 2003AİRBNB 2008FACEBOK 2004 ve İNSTAGRAM 2010 yılında kuruldu.

Aslında burda yapılması gereken bir şey bulmak değil bir şeyi insanların faydasına sunmak, Yapacağımız iş bize ne katıyor değil biz insanlara ne değer sunuyoruz bunu konuşmak lazım.

Öncelikli hedefimiz hızlı bir şekilde para kazanmaksa hiç başlamamak daha iyidir, ancak amacımız başarılı olmaksa başarıya giden yol öncelikle sabırdan geçer. E-Ticaret te aslında başarıya gidebilme şansını bireysele kadar indiren bir yapı ama en önemli şey sabır ve çalışmak.

E-Ticaret sayfamı yaptım herkes artık benden alabilir demek en büyük yanılgı herkes eğer sizin bir sayfa açmanızı dört gözle beklemiyorsa, böyle bir olasılık olma ihtimali yok denecek kadar azdır. Bu kısımda önemli olan doğru yolları izlemek. 

Peki doğru yol ne? iş te bu kısım blogumda zamanla paylaştıklarımı takip ettikçe gideceğiniz yol.